Välkommen till vår värld av engagemang, kreativitet och affärsmässighet

 

En arbetsplats full av möjligheter

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus.

Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Vår företagskultur och värdegrund bygger på tre värdeord:

Bli en av oss! Se våra lediga tjänster

 

 

”Aller media satsar verkligen på det nya, vi anpassar oss. Att man vågar chansa och inte är rädd för att prova nytt skapar ett fritt klimat. Det spelar ingen roll om du har varit här i 30 år eller är helt nyexaminerad – det finns alltid någon som lyssnar och tycker att dina idéer är värdefulla.”

Joakim Holfve, Head of Product

MÖT VÅRA MEDARBETARE

 

Bli först med att veta när vi söker nya medarbetare

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar via mail. Genom att registrera dig i vår karriärportal kan du göra en intresseanmälan. Du kan också prenumerera på våra lediga tjänster och bli först med att veta när vi söker nya medarbetare.

Skapa jobbprenumeration

 

Logga in eller registrera dig

 

 Följ oss!