Aller media fortsätter sin offensiva satsning på Influencer Marketing, där företagets erbjudande accelererar snabbare än övriga marknaden*. Nu tillsätts Ida Antebro som Head of Influencer Marketing för att fortsätta att stärka och utveckla Aller medias kreativa annonssamarbeten.

Ida Antebro kommer närmast från tjänsten som Influencer Sales Specialist på Aller media och kommer i sin nya roll som Head of Influencer Marketing fortsätta att driva satsningen och skapa spännande erbjudanden samt utmana branschen med nya kreativa format.

– I takt med att vi växlar upp influenceraffären tillsätter vi Ida som Head of Influencer med ambitionen att skapa marknadens mest engagerande annonsformat tillsammans med våra annonsörer och influencers. Vi vill fortsatt driva utvecklingen och stärka vår affär framåt, ett uppdrag som Ida är helt rätt person för, säger Lotta Cederbom, kommersiell direktör på Aller media.

Nätverket består idag av 70 influencers med unika profiler och plattformar. Alla tongivande inom sina områden. Senaste tillskottet är Sandra Beijer, en av Sveriges största och mest populära bloggare.

– Vi har på kort tid tagit en tydlig position på marknaden, mycket tack vare vår styrka som mediehus och att vi är lyhörda mot rörelser i branschen. Vi ser en spännande utveckling för Influencer Marketing framöver, med ökad efterfrågan och nya samarbetsformer, och det känns otroligt spännande och hedrande att få driva affären vidare, säger Ida Antebro, Head of Influencer Marketing.

Influencerteamet förstärks med Emma Wiggur som Influencer Sales Specialist, tidigare Influencer Marketer på NA-KD.com. Parallellt pågår det ytterligare en rekrytering till teamet.

*Aller medias influenceraffär ökade med 220 procent i förhållande till Institutet för reklam- och mediestatistiks prognos på 35 procent för den totala marknadens utveckling under 2017.

För mer information, vänligen kontakta:

Lotta Cederbom, kommersiell direktör
Telefon 070-322 35 88 eller email: [email protected]

Ida Antebro, Head of Influencer Marketing
Telefon 070-483 37 96 eller email: [email protected]