Sedan augusti ges tidningen CHIC ut av Frida förlag, nu tar Caroline Sandström över som ny chefredaktör efter Charlotta Flinkenberg. Sandström kommer senast från Metro Mode där hon arbetat som stylist, skönhetsredaktör, bloggare och moderedaktör.

– Caroline var med och utvecklade Metro Mode till en av Sveriges största modeportaler och kombinerar ett djupt kunnande om modebranschen och en journalistisk iver med ett vasst affärstänk – en oslagbar kombination för arbetet med CHIC, säger Anders Juhlin, vd på Frida förlag.

Caroline Sandström har studerat Fashion Marketing and Management vid Berkeley College i New York och har en tvåårig utbildning som Modist vid tillskärarakademin i Göteborg. Hon har dessutom läst journalistik vid JMG i Göteborg.

– Det här känns som en rejäl nytändning och en adrenalinkick, CHIC har oerhört stor potential. Vi kommer att satsa stenhårt på att modernisera magasinet så det ligger i linje med både nutiden och framtiden och det kommer att synas – man kommer inte att missa oss, lovar Caroline Sandström, tillträdande chefredaktör.

Dessutom tillträder Filippa Berg som ny skönhetsredaktör. Filippa Berg kommer närmast från en tjänst som skönhetsredaktör för Rodeo. Dessförinnan har hon arbetat som skönhetsredaktör för Cosmopolitan och bloggat för Elle.

– Filippa är helt rätt för CHIC helt enkelt för att hon har sådan exceptionellt bra koll inom sitt segment. Hon är en rutinerad, kunnig och modig skönhetsredaktör som kommer ge CHIC mer edge. Filippa, Caroline och moderedaktören Csilla Vincefi Nee kommer tillsammans att utgöra ett starkt team som har alla förutsättningar för att ta CHIC till nästa nivå, säger Anders Juhlin.