ELLE Decoration rekryterar Em Fexeus och bloggen Emmas Designblogg – en av Sveriges äldsta och populäraste inredningsbloggar.

– Det är en topp-rekrytering! Vi har följt Em sedan hen började blogga 2005 och är imponerade av hens djupa kunskap, passion, integritet och personliga stil. Em är expert på att hitta nya guldkorn i inredningsvärlden och har ett skarpt öga för morgondagens snackisar – en trendsättare helt enkelt, säger Katarina Matsson, redaktör och webbredaktör.

Bloggen startade 2005 och har sedan starten varit en av Sveriges mest lästa och inflytelserika. När Pinterest nyligen utsåg de bästa svenska inredningspinnarna var Em Fexeus på första plats. Under åren har Em Fexeus även kvalat in på The Times, The Guardians och The Telegraphs topp tio-listor över världens bästa designbloggare.

I samband med flytten byter bloggen namn till Ems Designblogg.

– Bloggen är ju döpt efter mig, och när jag i somras gick ut med att jag är ickebinär transperson bytte jag namn till Em som jag tycker känns mer neutralt. Dessutom är det ju mer minimalistiskt! säger Em Fexeus.

Ems Designblogg har blivit känd för sitt minimalistiska uttryck med fokus på Skandinavien.

– När jag började blogga fanns det ingen annan som fokuserade på den skandinaviska stilen, och det är fortfarande min nisch. Jag skulle kalla det ”mjuk minimalism”, med mer strukturer och former än mönster och starka färger, avslutar Em Fexeus.

Ems Designblogg finns från och med 15 januari på www.em.elledecoration.se

Läs en längre intervju med Em Fexeus på www.elledecoration.se

För mer information, kontakta:

Katarina Matsson
Redaktör & Webbredaktör
Editor & Web editor

ELLE DECORATION
Aller Media
Tel + 46 (0)8 57 80 12 53 
Vxl + 46 (0)8 57 80 10 00
E-post [email protected]