Idag börjar författaren och kolumnisten Malin Wollin att blogga på mabra.com – Sveriges ledande hälsosajt för kvinnor.

– Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Malin Wollin till MåBra. Vi har länge beundrat Malin för hennes personliga och roliga sätt att dela med sig av sin vardag, sina känslor och tankar. Hon vågar vara äkta, vanlig och härligt operfekt! Hon är en fantastisk skribent med en unik stil som får oss att både skratta högt, hoppa till av förvåning och nicka igenkännande, säger Liselotte Stålberg, chefredaktör på MåBra.

Utöver bloggen kommer Malin Wollin medverka i tidningen MåBra, ett upplägg som passar båda parter perfekt. Malin är hedrad och entusiastisk inför sitt nya uppdrag:

– När jag tänker på Må bra så tänker jag på nya friska och sunda tag, snygga tag. Och att jag blivit headhuntad av detta krispiga varumärke känns som ett kvitto på att jag se ut att må bra, säger Malin Wollin.

Utöver Malin har även influencerprofilen Laila Högfeldt rekryterats till MåBra. 

–Laila har briljerat från dag ett! Hon är enormt proffsig och har snabbt blivit en nyckelperson för högklassigt innehåll och viktiga samarbeten. En drömrekrytering helt enkelt, Jennie Sandberg, digital redaktör på MåBra.

Bloggarna hittar du på malin.mabra.com och laila.mabra.com.

För frågor om MåBra:s profiler, kontakta Jennie Sandberg, digital redaktör mabra.com: [email protected] För frågor om samarbeten, kontakta Klara Grivans, säljchef Aller media: [email protected]