Under hösten drog Hänt igång en nysatsning av den digitala närvaron på Hänt.se. Nu tar varumärket nästa steg i satsningen genom ett samarbete med Samir Badran och Isabel Adrian – som även annars flitigt förekommer i Hänt.ses innehåll. Målsättningen med kampanjen är att skapa ökad kännedom om Hänt.se och få ännu fler att ha Hänt.se som sitt förstahandsval för kändis- och nöjesnyheter på nätet.

Samarbetet består av sex reklamfilmer där Samir och Isabel beger sig ut på en roadtrip med en rad spännande händelser. Kampanjen kommer att rulla fram till mitten av april i sociala medier samt i Viasats play-kanal Viafree.

– Vår passion på Hänt.se är kändisar och nöje – som vi är experter inom. Till kampanjen letade vi efter personer som står för samma saker som oss och hittade en perfekt matchning i Samir och Isabel. De är roliga och rappa, kaxiga och samtidigt ödmjuka, dessutom har de alltid glimten i ögat. I den här kampanjen drar vi även nytta av att de är starka profiler i sociala medier, säger Sofia Sachs, marknadsansvarig för Hänt.se.

På Hänt.se är rörliga format i fokus med nöjesreportern Johanna Bladh i spetsen. Johanna medverkar i en av reklamfilmerna och står även bakom det bakom kulisserna-material som släpps som en del av kampanjen med målsättningen att ytterligare stärka Johannas profil.

– Hänt.se växer med stormfart och har sedan nylanseringen av sajten i oktober slagit sidvisningsrekord varje månad. Just nu utmanar vi konkurrenterna med vår bevakning av melodifestivalen, en satsning som bidragit till att göra våra kanaler på Instagram och Facebook större än kvällstidningarnas nöjeskonton, säger Tobias Wixtröm, chefredaktör på Hänt.

Bakom kampanjen står Humblestorm som producerat filmerna tillsammans med sitt nystartade produktionsbolag.

För mer information, vänligen kontakta:
Tobias Wixtröm, chefredaktör Hänt
Telefon: 08-57801000 eller mail: [email protected]

Sofia Sachs, marknadsansvarig för Hänt på Aller media
Telefon: 08-4578006 eller mail: [email protected]

Om Hänt
Hänt.se är en svensk underhållningssajt där du hittar de senaste kändisnyheterna, de roligaste listorna, och vimmel från alla fester. Våra besökare blir uppdaterade på det senaste inom kändisvärlden samt hittar kul saker att dela med sig av till sina vänner. Hänt.se har en miljon sidvisningar i veckan och produceras av Aller media.