Artisten, bloggaren, författaren och modeprofilen Viktor Frisk går till Cafe. Han kommer att blogga på cafe.se om livet som en av Sveriges största inspiratörer för unga män, och fortsätta dela med sig av sin vardag på Instagram och YouTube där han idag redan har en stor skara följare.
Rekryteringen är ytterligare ett steg på Cafés resa mot att vara Sveriges bästa och mest aktuella manliga varumärke.

– Viktor Frisk har det senaste året klivit fram som en tydlig och intressant röst för unga män. Han har ett öppet sätt att berätta om både framgångar och motgångar. Att han dessutom klär sig bra och är otroligt ödmjuk som person gör det bara ännu bättre, säger Jonas Terning, chefredaktör på Café.

– Café är utan tvekan Sveriges främsta modemagasin för män och ett av våra starkaste redaktionella varumärken. Det är en ära att få bli en del av Café och jag ska göra mitt allra bästa för att fortsätta engagera och inspirera mina läsare, säger Viktor Frisk

Bloggen lanseras på Cafe.se idag 4 oktober.
– I en tid när alla pratar, är det svårt att ha en unik röst och hitta en egen publik. Men Viktor Frisk har lyckats med det. Därför känns det extra roligt att han nu vill fortsätta växa hos oss på Café, säger Jonas Terning.

Café fortsätter att bredda sitt innehåll till flera plattformar. Snart lanseras tidskriften med en ny formgivning samtidigt som Fördomspodden på kort tid blivit en av Sveriges största poddar. I november hyllar redaktionen modebranschens bästa designers och varumärken under Cafés Stora Modepris och dagligen bevakas allt från mode till mat, dryck och träning på cafe.se och sociala medier med hjälp av etablerade profiler som Daniel Lindström (mode), Martin Hansson (mode), Jonas Cramby (mat), Jonas Parandian (träning), Kevin Triguero (träning), Anders Modig (klockor) och Andreas Grube (dryck).

För mer information kontakta Cafés chefredaktör Jonas Terning.